WIE ZIJN WE EN WAAR STAAN WE VOOR?
the test leaders gelooft dat in een digitale samenleving betrouwbaarheid en kwaliteit van IT-systemen cruciale bouwstenen zijn in de ontwikkeling van duurzame bedrijven. Zo werken we mee aan de gezonde uitbouw van onze digitale maatschappij.


the test leaders is een gevestigde waarde in de Belgische ICT wereld. Al meer dan 15 jaar profileren we ons als een onafhankelijke partner en raadgever die met inzet en toewijding onze klanten met raad en daad bijstaat op vlak van kwaliteit en testen.


We dragen uitmuntendheid, leiderschap, integriteit en toewijding hoog in het vaandel, niet enkel naar onze klanten toe, maar ook naar onze medewerkers.


"Menselijk kapitaal" vormt onze belangrijkste troef. Onze medewerkers zijn fier om deel uit te maken van een betrokken "tribe" van menselijke IT-experten. Ze beleven plezier in hun werk en zijn trots op hun realisaties. Beroepseer is geen hol begrip bij the test leaders.

WAAR KOM JE TERECHT?

Als consultant bij the test leaders kom je terecht in een ambitieus team van consultants binnen één van onze 3 pijlers, afhankelijk van je eigen drijfveren, ambities en interesses.
Je zal werken bij gerenommeerde klanten in verschillende sectoren zoals bank en verzekeringen, logistiek, automobiel, energie, HRM, telecom, defensie,...

Naast je job als consultant moedigen we je aan om je kennis te delen met je collega's en andere test professionals. Als je dat wil, kan je ook trainer worden in onze "Test Academy".

WAT BIEDEN WE?

Naast een marktconform loon met alle extralegale voordelen hechten we als organisatie enorm veel waarde aan een persoonlijke en menselijke aanpak met de focus op continue ontwikkeling, balans en kwaliteit.

Persoonlijke en menselijke aanpak
the test leaders groeit elk jaar op een verantwoorde en gecontroleerde manier, zo kunnen we elke medewerker/medewerkster ten gepaste tijden de nodige aandacht blijven geven. Het is voor ons belangrijk een "kleine" onderneming te blijven, we houden van mensen en niet van personeelsnummers. We hebben een zeer vlakke structuur waardoor vlotte en open communicatie mogelijk is met de managing partners, die ook zelf consultancy werk verrichten.

Ontwikkeling
Naast de trainingen die we 2 keer per jaar voor al onze medewerkers organiseren, wordt ook gekeken naar individuele trainingsinitiatieven die binnen de persoonlijke koers van onze consultants passen. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun groei in eigen handen te nemen met ondersteuning van the test leaders.

Balans
In het leven draait alles om balans, maar vooral om de werk-privé balans. Daarom kiezen wij er bewust voor om onze trainingen en 2-maandelijkse bijeenkomsten ("TTL Actually") tijdens de werkuren te laten plaatsvinden.

Verder biedt the test leaders je de mogelijkheid tot telewerken, in zoverre dat dit past binnen de klantenopdracht uiteraard.

Kwaliteit
Net zoals onze klanten kwaliteit verwachten, mag je als werknemer kwaliteit verwachten van je werkgever. We streven naar excellente, efficiënte en persoonlijke dienstverlening voor onze medewerkers op ieder vlak.
We staan steeds open voor feedback, er is ruimte voor initiatief en we zijn steeds op zoek naar een manier om het leven van onze consultants makkelijker te maken.

KLAAR VOOR EEN NIEUWE UITDAGING?

Wij zoeken inspirerende collega's die hun hoofdstuk willen toevoegen aan ons verhaal.


Contacteer ons vandaag

WAT ZOEKEN WIJ IN ONZE MENSEN? WAT VERWACHTEN WE?
Wij zijn op zoek naar mensen met nét dat tikkeltje meer: mensen die de standaard willen en "kúnnen" overtreffen. Mensen met beroepseer, toewijding en zin voor initiatief. Mensen die leergierig zijn en die een nieuwe omgeving of technologie als een uitdaging zien.

Een Test Leader:

  • Draagt productkwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel;
  • Ondersteunt bedrijven op een proactieve manier in de realisatie van hun doelstellingen;
  • Is een gedreven consultant met de wens en het vermogen om expert in zijn/haar vak te worden;
  • Toont betrokkenheid, zowel naar zijn/haar klanten als naar zijn/haar werkgever;
  • Handelt integer in woord en gedrag, in lijn met algemeen aanvaarde normen en waarden, zelfs wanneer hij/zij door een moeilijke situatie wordt uitgedaagd hiervan af te stappen;
  • Identificeert zich met de business en uitdagingen van zijn/haar klant.

Een eerste projectervaring achter de rug in ICT testing of softwareontwikkeling is een troef.

Gesproken en geschreven Nederlands en Engels is een must. Een woordje Frans is altijd mooi meegenomen.

ENKELE VERHALEN


GEOFFREY   |   TEST ENGINEER


Ik zorgde voor een uiterst efficiënte test automation oplossing voor de nieuwssite van VRT.

Ik leerde the test leaders kennen via de VDAB Jobday. Ik was toen net gestart aan mijn bacheloropleiding en had ook de drive en ambitie om parallel als Test Engineer te starten. Zo kon ik praktijk en theorie combineren. Bij the test leaders kreeg ik deze kans. Na een degelijke interne en externe opleiding werd mijn kennis op het nodige niveau gebracht. Tegelijk bood de opportuniteit zich aan om als test automation engineer aan de slag te gaan bij VRT.

Mijn verantwoordelijkheid bestond uit het uitbouwen van een functioneel test-framework voor het document management systeem van de nieuwssite van VRT, een website die dagelijks door duizenden bezoekers bekeken wordt. Bij aanvang was er geen duidelijk test-stramien, enkel een POC met slechts enkele testen. Na het uitbreiden van de test-set bleek dat veel tijd verloren ging aan trage en flaky testen. Ik onderzocht een aantal mogelijkheden en consulteerde ervaren collega's om zo een aantal verbeteringen en vernieuwingen te formuleren. Ik zorgde er tevens voor dat nieuwe testen in een korter tijdsbestek uitgevoerd konden worden. Dankzij de inspanning van het team zijn we erin geslaagd om het merendeel van de problemen op te lossen. Nadien heb ik de future proofing gewaarborgd. Door middel van refactoring zorgde ik ervoor dat het testing framework zonder al te veel aanpassingen ingezet kon worden voor toekomstige projecten. Op deze manier kunnen developers meer tijd steken in het opleveren van features. De verfijning van het framework is een continu proces. De snelheid waarmee veranderingen aan de website kunnen gerealiseerd worden, verbetert continu.

Als ”rookie” heb ik een zeer goed testplatform kunnen neerzetten dat vandaag zeer stabiel draait. Ik word daarvoor door collega's en klant zeer gewaardeerd.DAVID   |   INFRASTRUCTURE TEST LEAD


Ik integreerde en optimaliseerde de operationele testflow en zorgde dat er over departementen heen werd samengewerkt.

Ik werk als infrastructuur test lead bij the test leaders. Bij een grote internationale klant van ons ontstond op een bepaald moment de noodzaak om een nieuw Windows operating systeem te implementeren.

De verschillende componenten dienden door verschillende teams uitgevoerd te worden. Onder deze teams ontbrak echter een samenhang. Het was een hele uitdaging om alle geïmpacteerde partijen en de verschillende IT departementen, het IT management, engineering en application development op één lijn te krijgen. De belangen van iedere partij lagen vaak ver uit elkaar, o.w.v. technische maar ook bedrijfsmatige zaken.

Vanuit mijn rol diende ik het volledige integratie-aspect te herbekijken en was het mijn verantwoordelijkheid alle eisen zo goed mogelijk te capteren. De nieuwe cataloog diende gevalideerd te worden zodat de migratie van de applicaties naadloos kon verlopen.

Door de uitdagingen te herformuleren en te duiden hoe de beste praktijken hierin een meerwaarde konden creëren, heb ik alle verschillende oplossingsstrategieën kunnen verbinden om deze vervolgens te implementeren. Ik zorgde voor medewerking uit verschillende hoeken en deed beroep op mijn netwerk indien het nodig was om specifieke technische expertise in te winnen.

Uiteindelijk creëerde ik een flow die vandaag steeds opnieuw gebruikt en uitgebreid wordt. Ook binnen projecten waar TTL niet bij betrokken is, wordt onze methodiek overgenomen. Door echt voor mijn visie te gaan heb ik een duurzaam verschil gemaakt.

CONTACTEER ONS

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking.